Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324107

Amistoso 731324107 Información oficial sobre el partido 731324107 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Kherry Caverga F.C Alineación oficial del equipo 'Kherry Caverga F.C' en el partido 1 - 0 FC AFF Alineación oficial del equipo 'FC AFF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kherry Caverga F.C Alineación oficial del equipo 'Kherry Caverga F.C' en el partido 1 - 1 FC AFF Alineación oficial del equipo 'FC AFF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kherry Caverga F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomas Uhle ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Caverga es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Caverga per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pedro Tirado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Caverga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrés D'Agostino en un 1 contra 1 amb el porter Vicente Agudo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Rubén Gómez Dávila va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Caverga.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vicente Agudo al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aaro Tschokkinen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Eloy Olavarrieta de Caverga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 57 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Rubén Gómez Dávila donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

FC AFF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Máximo Zuleta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Răzvan Drăghiciu de FC AFF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilian Nadera de FC AFF es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.