Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731323964

Amistoso 731323964 Información oficial sobre el partido 731323964 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Pola Athletic Alineación oficial del equipo 'Pola Athletic' en el partido 5 - 3 Vila F. C Alineación oficial del equipo 'Vila F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pola Athletic Alineación oficial del equipo 'Pola Athletic' en el partido 4 - 1 Vila F. C Alineación oficial del equipo 'Vila F. C' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pola Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Athletic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Samuel Bengtsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bob Carr va treure un córner llarg cap al segon pal que en Josep Maria Ferreres, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Kostas Karamperis de Athletic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Gigi Turcitu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Als 75 minuts, Bob Carr va ampliar l'avantatge de Athletic amb un 5 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Athletic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ignacio Saurín-de la Torre va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Blick Njitock va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leon Tudorie es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vila F. C

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors de Vila no defallien en cap moment. Producte d'això, en César Gallifa va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats de Vila van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Bob Mösli va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Vila van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ceandro Juara va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Vila va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Bob Mösli no va poder controlar.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Sergio Romeral quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Alfred Sadler va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bob Mösli de Vila va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henning Wacker de Vila es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.