Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731323892

Amistoso (Int.) 731323892 Información oficial sobre el partido 731323892 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Galacticos Cluj FC Alineación oficial del equipo 'Galacticos Cluj FC' en el partido 2 - 2 FC Antwerp Legens Alineación oficial del equipo 'FC Antwerp Legens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galacticos Cluj FC Alineación oficial del equipo 'Galacticos Cluj FC' en el partido 0 - 1 FC Antwerp Legens Alineación oficial del equipo 'FC Antwerp Legens' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galacticos Cluj FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jalal Abdou arribés a peus de Kari Vuento, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Galacticos el 1 - 1.
  • 120 Minuto 64 (Gol de falta): Ştefan Abrihan va donar a Galacticos un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Galacticos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 5, però Jalal Abdou va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Galacticos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jalal Abdou va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Vlad-Bogdan Timiş va servir per deixar enrere el gegant Marlison Marchezani al minut 39, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 54 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vlad-Bogdan Timiş va ridiculitzar a en Marlison Marchezani amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Ştefan Abrihan de Galacticos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

FC Antwerp Legens

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Antwerp es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mick Elet es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 160 Minuto 74 (Gol de falta): L'entrenador de Antwerp es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Eduard Aussems era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Antwerp va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Petro Krutin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olivier Leid de Antwerp va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.