Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731323850

Amistoso (Int., RC) 731323850 Información oficial sobre el partido 731323850 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 3 Unpredictable Little Mice Alineación oficial del equipo 'Unpredictable Little Mice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 1 Unpredictable Little Mice Alineación oficial del equipo 'Unpredictable Little Mice' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirious Furon

Unpredictable Little Mice

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Júlio Arriaga rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Abdelhakam Zoheir, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sirious. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Orosmán Grillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Unpredictable es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 52.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Atanazy Soroko va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Unpredictable van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Tomasz Aleksiejuk no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.