Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731322640

Amistoso (Int.) 731322640 Información oficial sobre el partido 731322640 en Hattrick

08.05.2024 04:00:00

I. R. Baboon Alineación oficial del equipo 'I. R. Baboon' en el partido 7 - 0 Club Atletico ChuleBJ Alineación oficial del equipo 'Club Atletico ChuleBJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
I. R. Baboon Alineación oficial del equipo 'I. R. Baboon' en el partido 7 - 0 Club Atletico ChuleBJ Alineación oficial del equipo 'Club Atletico ChuleBJ' en el partido
Tiene un resultado normal 6.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I. R. Baboon

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Babs va posar-se per davant 1 - 0 al minut 7, quan Sam Hengesch va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Kamira McAdam va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Babs va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de James Masson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Babs a 4 - 0. James Masson va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Babs al minut 80, que va llançar ajustat al pal en Sam Hengesch. 5 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Babs va augmentar la diferència quan Duke Hornby no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Duke Hornby de Babs va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kyle Liu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Daku Caton gairebé va marcar per a Babs des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Barker Cleal de Babs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club Atletico ChuleBJ

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pedro Iván Olivetti va rebre molts aplaudiments. Al minut 9 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.