Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321788

Amistoso (Int.) 731321788 Información oficial sobre el partido 731321788 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido 5 - 0 Akita Patriotas Junior Club Alineación oficial del equipo 'Akita Patriotas Junior Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido 6 - 0 Akita Patriotas Junior Club Alineación oficial del equipo 'Akita Patriotas Junior Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

In the Little Mix

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Teodoro Rojas Aguado va donar a Little un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Little pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Araizaga va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Als 70 minuts de joc, els nois de Little van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rómulo López Pacheco augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Rómulo López Pacheco va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Francisco Murga va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Little va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Estenaga en un 1 contra 1 amb el porter Roland Kapellen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Teodoro Rojas Aguado gairebé marca per a Little al minut 33 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Rómulo López Pacheco gairebé va marcar per a Little des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 麦 (Mai) 新宁 (Xinning) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Miguel Márquez Montes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Francisco Murga de Little va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Akita Patriotas Junior Club

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brandon Payne de Patriotas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.