Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321718

Amistoso (Int.) 731321718 Información oficial sobre el partido 731321718 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

VIKINGS TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VIKINGS TEAM F.C.' en el partido 4 - 2 no to mk Alineación oficial del equipo 'no to mk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VIKINGS TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VIKINGS TEAM F.C.' en el partido 1 - 4 no to mk Alineación oficial del equipo 'no to mk' en el partido
Tiene bastante suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIKINGS TEAM F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): VIKINGS, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Gonzalo Cerro per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Miguel Ángel Yanes conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan VIKINGS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dino Maestre Zapata des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Miguel Ángel Yanes va incrementar l'avantatge de VIKINGS amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): VIKINGS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José María Calatayud ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Gonzalo Cerro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Theodore Whittaker va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

no to mk

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Alfonsino Moreira va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el no va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 79.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Alfonsino Moreira de no després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Þórlindur Þorbergsson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Alfonsino Moreira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andolin Aldekoa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): no va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Vincenzo Boano.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yaşar Safi va marxar de Àlex Santesmasses en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de no van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abelardo Lamas de no es va guanyar la targeta groga merescudament.