Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321488

Amistoso 731321488 Información oficial sobre el partido 731321488 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Almas Reveladas Alineación oficial del equipo 'Almas Reveladas' en el partido 1 - 2 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almas Reveladas Alineación oficial del equipo 'Almas Reveladas' en el partido 1 - 1 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almas Reveladas

Goles Goles

  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 54 minuts quan Octavian Mihu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Almas.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Almas sortien al contraatac. La falta llançada per Virgilio De Ronzi va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Almas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 10 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Virgilio De Ronzi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Almas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pepe Ríos va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Almas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Tavola va sortir per sobre el travesser.

CHARLYS C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del CHARLYS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en David Kessler, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cristiano Sol que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a CHARLYS.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Norbert Dybiński ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Dirk Bozzolino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cristiano Sol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Kessler després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Benjamin Filzek va poder desviar-lo a córner.