Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321086

Amistoso (Int.) 731321086 Información oficial sobre el partido 731321086 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

Estupiantes de la Farra F.C. Alineación oficial del equipo 'Estupiantes de la Farra F.C.' en el partido 5 - 2 WKS Gądowianka Alineación oficial del equipo 'WKS Gądowianka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Estupiantes de la Farra F.C. Alineación oficial del equipo 'Estupiantes de la Farra F.C.' en el partido 3 - 5 WKS Gądowianka Alineación oficial del equipo 'WKS Gądowianka' en el partido
Tiene suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estupiantes de la Farra F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Estupiantes prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Jerzy Gryś va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 18 en Daniel Matos va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ignacio Olalla podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Estupiantes a 3 - 0. Igor Cueto va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Estupiantes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Akim Millionov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Estupiantes va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Evandro Oyarzún, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Evandro Oyarzún gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Natan Persyn va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Akim Millionov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 19, però una magnífica aturada de Natan Persyn va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Txomin Hontiveros.

WKS Gądowianka

Goles Goles

  • 153 Minuto 29 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, WKS-GDW seguien lluitant fins al final. Al minut 29, fruit d'aquests esforços, Dominik Rieder-Fischer va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del WKS-GDW va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Craig Meldrum, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 58 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a WKS-GDW l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 58, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Craig Meldrum de WKS-GDW la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.