Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320767

Amistoso (Int.) 731320767 Información oficial sobre el partido 731320767 en Hattrick

09.05.2024 00:50:00

Untouchables F.C. Alineación oficial del equipo 'Untouchables F.C.' en el partido 5 - 0 Hapoel Yassur Alineación oficial del equipo 'Hapoel Yassur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Untouchables F.C. Alineación oficial del equipo 'Untouchables F.C.' en el partido 5 - 0 Hapoel Yassur Alineación oficial del equipo 'Hapoel Yassur' en el partido
Tiene un resultado normal 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Untouchables F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Florian Richard va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Untouchables, Casimiro Domínguez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 134 Minuto 8 (Gol de penalti): Als 8 minuts de joc, els nois de Untouchables van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Guanarteme Ros Ramis augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Untouchables i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 15 minuts de joc. Mentre en Guanarteme Ros Ramis el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Guanarteme Ros Ramis de Untouchables va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Untouchables va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Primitivo Babieca, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Igor Čanović va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Untouchables ho intentava per la dreta per mitjà de Igor Čanović, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guanarteme Ros Ramis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Hapoel Yassur

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hapoel van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ramzy Buzaglo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 254 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Hapoel, però Samir Alaa Eddin no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Daniel Stancu va fer al minut 55 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Samir Alaa Eddin, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Tamer Bashir va entorpir al marcador d'en Ramzy Buzaglo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.