Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320275

Amistoso (Int.) 731320275 Información oficial sobre el partido 731320275 en Hattrick

08.05.2024 20:00:00

CAJ Maccers Alineación oficial del equipo 'CAJ Maccers' en el partido 1 - 5 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAJ Maccers Alineación oficial del equipo 'CAJ Maccers' en el partido 1 - 2 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAJ Maccers

Goles Goles

  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Jan-Axel 'Knuffis' Gyllenerberg va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jan-Axel 'Knuffis' Gyllenerberg de CAJ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Stormclaws

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eliseu Sebarroja de Stormclaws va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Stormclaws eren letals, i Cemal Atout va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Eliseu Sebarroja va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Stormclaws.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Juan Luis Aguado va marcar al minut 81 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 4.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Stormclaws va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Raúl Villa va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Stormclaws van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Raül Busó no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Villa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Brisco Schantl de Stormclaws es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.