Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320118

Amistoso (Int.) 731320118 Información oficial sobre el partido 731320118 en Hattrick

09.05.2024 00:30:00

Defroice F.C. Alineación oficial del equipo 'Defroice F.C.' en el partido 2 - 1 Koskenmäen Karhut Alineación oficial del equipo 'Koskenmäen Karhut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defroice F.C. Alineación oficial del equipo 'Defroice F.C.' en el partido 2 - 0 Koskenmäen Karhut Alineación oficial del equipo 'Koskenmäen Karhut' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defroice F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sukirman Goeslaw, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Defroice se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Arlindo Ribeiro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 32 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henryk Szmek de Defroice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Sukirman Goeslaw de Defroice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Koskenmäen Karhut

Goles Goles

  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Karhut va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Tuukka Lehtisaari va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 53 (Ocasión evento especial): Jussi-Matti Kylli va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 53, però no s'esperava que en Henryk Szmek, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Karhut va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jussi-Matti Kylli va sortir per sobre el travesser.