Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731319833

Amistoso (Int., RC) 731319833 Información oficial sobre el partido 731319833 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

FC Bern Weissenbühl Alineación oficial del equipo 'FC Bern Weissenbühl' en el partido 6 - 1 Tiribi Alineación oficial del equipo 'Tiribi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Bern Weissenbühl Alineación oficial del equipo 'FC Bern Weissenbühl' en el partido 4 - 1 Tiribi Alineación oficial del equipo 'Tiribi' en el partido
Tiene suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bern Weissenbühl

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José María Gay de Weissenbühl va fer un bon esprint per escapar-se de Colin Cucu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Weissenbühl va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ádám Minarik va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Edmond Wahl va augmentar l'avantatge de Weissenbühl a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Weissenbühl va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edmond Wahl des de dins de l'àrea.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): José María Gay va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Casimiro Oberti, que no va fallar i va marcar el 5 - 1.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Casimiro Oberti de Weissenbühl va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Ádám Minarik va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Weissenbühl.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Josiel Barros Jr. una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Alcide Stilo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmond Wahl de Weissenbühl es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Tiribi

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Umberto Molaro de Tiribi després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tiribi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Daniele Bistocchi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.