Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731319638

Amistoso (Int.) 731319638 Información oficial sobre el partido 731319638 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 0 - 3 F.C. Piešťany Alineación oficial del equipo 'F.C. Piešťany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 0 - 1 F.C. Piešťany Alineación oficial del equipo 'F.C. Piešťany' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Chamartin

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Chamartin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jan-Pieter Mulleners, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

F.C. Piešťany

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, el Piešťany va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fernando Radical, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Gabriele Salvucci de Piešťany va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fernando Radical va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gabriele Salvucci després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Maxim Bucataru va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gabriele Salvucci va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Waldemar Libera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maxim Bucataru, però la pilota va topar amb el travesser.