Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731319579

Amistoso (Int.) 731319579 Información oficial sobre el partido 731319579 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 7 - 2 CSKA SKARSENAL Alineación oficial del equipo 'CSKA SKARSENAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 8 - 0 CSKA SKARSENAL Alineación oficial del equipo 'CSKA SKARSENAL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Abdulbary Samer Al-Sultan va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats van embogir quan en Aris Pitsipopakis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Aldeamayor.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Alibek Aytbaev va augmentar l'avantatge de Aldeamayor a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gianni van der Harst va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pedro Gabancho es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aldeamayor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gianni van der Harst progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Gianni van der Harst va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Margarido Marques no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Pedro Gabancho quasi empata el partit al minut 29, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Margarido Marques de Aldeamayor es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aris Pitsipopakis de Aldeamayor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CSKA SKARSENAL

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CSKA prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 侯 (Hou) 永权 (Yongquan).
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, Karl Ludger Kammerländer va pentinar un córner cap al segon pal que Roberto Caffi va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pietro Hrovatin no va ser aprofitada per en Basilio Serafini que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.