Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731319186

Amistoso (Int., RC) 731319186 Información oficial sobre el partido 731319186 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

Eintracht Niederrad Alineación oficial del equipo 'Eintracht Niederrad' en el partido 5 - 0 Veskun Pallo-Veikot Alineación oficial del equipo 'Veskun Pallo-Veikot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Eintracht Niederrad Alineación oficial del equipo 'Eintracht Niederrad' en el partido 6 - 1 Veskun Pallo-Veikot Alineación oficial del equipo 'Veskun Pallo-Veikot' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintracht Niederrad

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Hildebert Oppum va donar a SGE un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Modesto Arbos Marin va incrementar l'avantatge de SGE amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SGE i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 51 minuts de joc. Mentre en Bonke Schnalzer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SGE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Néstor Rolando Johnson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Néstor Rolando Johnson es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Modesto Arbos Marin va rematar alt.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Néstor Rolando Johnson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hildebert Oppum de SGE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Veskun Pallo-Veikot

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pekka Pekkala va superar els defenses rivals per velocitat al minut 75 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sauvo Mononen de Pallo-Veikot va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matti-Mikael Poukkula de Pallo-Veikot va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.