Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731318837

Amistoso (Int.) 731318837 Información oficial sobre el partido 731318837 en Hattrick

08.05.2024 08:45:00

Zločin i kazna Alineación oficial del equipo 'Zločin i kazna' en el partido 4 - 3 Sandruskus Team Alineación oficial del equipo 'Sandruskus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Zločin i kazna Alineación oficial del equipo 'Zločin i kazna' en el partido 6 - 2 Sandruskus Team Alineación oficial del equipo 'Sandruskus Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zločin i kazna

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Mario Krivačić, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Zločin es posava per davant!
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Darko Radonić és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Stipan Seko perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 105 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 57, Darko Radonić va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Matej Supičić, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 3.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Zločin, atacant per l'esquerra al minut 73, va aprofitar el magnífic llançament de Igor Tikulin per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nikola Korčulanić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ivano Jakšić una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Xavi Ferreres va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siniša Skelin de Zločin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sandruskus Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Sandruskus sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Fryderyk Dżoń va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Sandruskus agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Claes Claesson amb mestria.
  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Liviu Bran va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Sandruskus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Paolo Zaffaroni es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Zsolt Antal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Anton Honeygan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Sandruskus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zsolt Antal va desviar el xut final de Théau Demars després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anton Honeygan.