Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731317540

Amistoso (Int., RC) 731317540 Información oficial sobre el partido 731317540 en Hattrick

08.05.2024 15:45:00

Lion city sailors Alineación oficial del equipo 'Lion city sailors' en el partido 5 - 1 Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lion city sailors Alineación oficial del equipo 'Lion city sailors' en el partido 7 - 1 Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido
Tiene mala suerte 6.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lion city sailors

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carlos Salman, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Lion, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de George Bărbulea per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Lion va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ali Tamaddon va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Lion va obtenir un penal al minut 59, que va llançar a la perfecció Houshmand Irani Parast. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Lion va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ali Tamaddon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Navid Pouladi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Lion ho intentava per la dreta per mitjà de Ali Tamaddon, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Houshmand Irani Parast.

Krasniy manyak

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 29 minuts Mikhail Arifullin va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vladimir Konyushikhin va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Grigoriy Tukachev va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 57, quan un error defensiu va deixar Stanislav Buev completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.