Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731317397

Amistoso (Int., RC) 731317397 Información oficial sobre el partido 731317397 en Hattrick

08.05.2024 08:00:00

BaşkaTürkiyeYok Alineación oficial del equipo 'BaşkaTürkiyeYok' en el partido 2 - 0 Saitama Reds Alineación oficial del equipo 'Saitama Reds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BaşkaTürkiyeYok Alineación oficial del equipo 'BaşkaTürkiyeYok' en el partido 2 - 0 Saitama Reds Alineación oficial del equipo 'Saitama Reds' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaşkaTürkiyeYok

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Anselmo Corongiu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BaşkaTürkiyeYok.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, BaşkaTürkiyeYok va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de İlham Bucan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Anselmo Corongiu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BaşkaTürkiyeYok.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Mahmood Nasid gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 知紀 (Tomoki) 大槻 (Otsuki) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Mahmood Nasid es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Saitama. La jugada d'estratègia del BaşkaTürkiyeYok per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Serhan Pasiner va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en İlham Bucan de BaşkaTürkiyeYok amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sedat Civanşir de BaşkaTürkiyeYok la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Saitama Reds

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En 宏徳 (Hironori) 福田 (Fukuda) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Saitama va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gennadiy Braun, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Saitama va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en 佑太 (Yuta) 山本 (Yamamoto) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.