Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731317334

Amistoso (Int.) 731317334 Información oficial sobre el partido 731317334 en Hattrick

07.05.2024 21:15:00

FK. SAMUILOVO Alineación oficial del equipo 'FK. SAMUILOVO' en el partido 1 - 1 Attenti al gorilla Alineación oficial del equipo 'Attenti al gorilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK. SAMUILOVO Alineación oficial del equipo 'FK. SAMUILOVO' en el partido 0 - 3 Attenti al gorilla Alineación oficial del equipo 'Attenti al gorilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK. SAMUILOVO

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bert Nys va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ryszard Kolka, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): SAMUILOVO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Richard Bouma va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Håkan Lewér.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romolo Lupinu de SAMUILOVO es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Attenti al gorilla

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Al minut 9 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Sylvester Reichlin va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Idris Akhmetgaleev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Olov Fredriksson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ixlosbek Nazarkhan es va quedar sol davant del porter, al minut 12. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Attenti al minut 78, però el xut de Sakalas Voitechovičius va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Attenti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Idris Akhmetgaleev va desviar el xut final de Diamantino Mendes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.