Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731317178

Amistoso (Int.) 731317178 Información oficial sobre el partido 731317178 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Magic LumTeam Alineación oficial del equipo 'Magic LumTeam' en el partido 1 - 2 Wasilkow Alineación oficial del equipo 'Wasilkow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Magic LumTeam Alineación oficial del equipo 'Magic LumTeam' en el partido 3 - 3 Wasilkow Alineación oficial del equipo 'Wasilkow' en el partido
Tiene mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,8 % 33,2 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magic LumTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Pedro Sáez Gutiérrez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de LumTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramzi Aouadhi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 12, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 21 en Diego Izco ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Cuaga el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 214 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Gilberto Baquero va fallar un penal al minut 57, davant la desesperació dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilberto Baquero.

Wasilkow

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Janusz Jarosiewicz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de WSLKW va ser finalitzada des de l'esquerra per Wiktor Kil al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Rondineli Muçum va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manel Solano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Henryk Pietrusiński al minut 63.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Enrique García Talavera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56 en Wiktor Kil va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.