Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731317117

Amistoso (Int.) 731317117 Información oficial sobre el partido 731317117 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

TS Prometeusz Alineación oficial del equipo 'TS Prometeusz' en el partido 0 - 5 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TS Prometeusz Alineación oficial del equipo 'TS Prometeusz' en el partido 0 - 3 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TS Prometeusz

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 4 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Salvatore Ferrando gairebé marca per a Prometeusz al minut 4 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Stanisław Sztenkiel va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Tomasz Wadas de Prometeusz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Athletic Club Saragossa

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): En Romano Demiček va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Francisco Gassol va augmentar l'avantatge de Saragossa a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Romano Demiček va augmentar l'avantatge de Saragossa a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Zirats Etxebarria-Arteun de Saragossa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Siarhej Vanach estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mariano Lalor Cabañas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Józef Korolczuk, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tabe Bellen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baruti Morapedi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.