Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316681

Amistoso 731316681 Información oficial sobre el partido 731316681 en Hattrick

08.05.2024 10:35:00

C.F Nebregoste Alineación oficial del equipo 'C.F Nebregoste' en el partido 0 - 3 heuschrecke Alineación oficial del equipo 'heuschrecke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F Nebregoste Alineación oficial del equipo 'C.F Nebregoste' en el partido 2 - 2 heuschrecke Alineación oficial del equipo 'heuschrecke' en el partido
Tiene mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Nebregoste

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Nebregoste per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dotan Rosner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Frank von Wyl de Nebregoste va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): Nebregoste va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 67, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fabio Orsolics va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

heuschrecke

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de heuschrecke va ser finalitzada des de l'esquerra per Rémi Gérard al minut 34. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Tage Tellen va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a heuschrecke.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Francesco Carrascosa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): heuschrecke va ser a punt de marcar al minut 19, quan el seu jugador Tage Tellen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Matteo Marastoni va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.