Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316360

Amistoso (Int.) 731316360 Información oficial sobre el partido 731316360 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Kókány FC Alineación oficial del equipo 'Kókány FC' en el partido 4 - 0 Football Club Olympique de Lens Alineación oficial del equipo 'Football Club Olympique de Lens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kókány FC Alineación oficial del equipo 'Kókány FC' en el partido 4 - 0 Football Club Olympique de Lens Alineación oficial del equipo 'Football Club Olympique de Lens' en el partido
Tiene un resultado normal 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kókány FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zsolt Vitár ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kókány FC es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kókány FC a 2 - 0. Oldřich Hybš va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Kókány FC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 高 (Gao) 士宾 (Shibin) va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Zsolt Vitár es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oldřich Hybš va fer una magnífica centrada, però la rematada de László Vayer va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Désiré Javegny al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 高 (Gao) 士宾 (Shibin) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): László Vayer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Désiré Javegny va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, László Vayer gairebé va marcar per a Kókány FC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gilbert Meló va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilbert Meló de Kókány FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Zsolt Vitár de Kókány FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Football Club Olympique de Lens

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Hoerburger de Olympique es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.