Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731315508

Amistoso (Int., RC) 731315508 Información oficial sobre el partido 731315508 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 1 - 3 apoteoza przemocy Alineación oficial del equipo 'apoteoza przemocy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 0 - 2 apoteoza przemocy Alineación oficial del equipo 'apoteoza przemocy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Siluros

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Siluros sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Guillermo Loinaz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernando Calders, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Siluros van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Diego Izcúe no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

apoteoza przemocy

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gustav Magnússon va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Anbumani Vookanti va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Fredrik Nederwald va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. apoteoza posava el marcador 0 a 2.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Hassan Wattar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Víctor Higginbottom, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fredrik Nederwald no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Anbumani Vookanti van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Guillermo Loinaz a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el apoteoza va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hassan Wattar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hassan Wattar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Fredrik Nederwald de apoteoza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Mykyta Bilyk va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Higginbottom va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alvin Basilan, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alvin Basilan va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Fredrik Nederwald quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Higginbottom, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anbumani Vookanti de apoteoza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Anbumani Vookanti se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.