Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731315019

Amistoso (Int.) 731315019 Información oficial sobre el partido 731315019 en Hattrick

08.05.2024 17:15:00

Real Devis Alineación oficial del equipo 'Real Devis' en el partido 3 - 0 WKS Cosma Wieluń Alineación oficial del equipo 'WKS Cosma Wieluń' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Devis Alineación oficial del equipo 'Real Devis' en el partido 2 - 0 WKS Cosma Wieluń Alineación oficial del equipo 'WKS Cosma Wieluń' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Devis

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Franco Righini al minut 10, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Devis i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Devis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giuseppe Ghironzi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Fabrizio Sammaritani va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Devis, Gaetano Vicini, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

WKS Cosma Wieluń

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Wieluń van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Oliver Bolterauer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El Wieluń va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Eugenio Padrón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Wieluń va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lőrinc Lukács, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanisław Szpura de Wieluń va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.