Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731315007

Amistoso (Int., RC) 731315007 Información oficial sobre el partido 731315007 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

king team Alineación oficial del equipo 'king team' en el partido 2 - 0 Ima Betis Alineación oficial del equipo 'Ima Betis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
king team Alineación oficial del equipo 'king team' en el partido 2 - 0 Ima Betis Alineación oficial del equipo 'Ima Betis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

king team

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): king, atacant per l'esquerra al minut 56, va aprofitar el magnífic llançament de João Daniel Pequenino per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en José Dinis Guerra va augmentar l'avantatge de king a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Albino Afonso no va ser aprofitada per en Frédérik Sachet que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Francisco Jesus va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de king se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en João Daniel Pequenino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Dinis Guerra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en João Daniel Pequenino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Dinis Guerra per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Pozuelo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): João Daniel Pequenino de king es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En João Daniel Pequenino es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Ima Betis

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En César Foguet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Betis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Bartolí va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Foguet de Betis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Estève Ayet de Betis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.