Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314899

Amistoso (Int.) 731314899 Información oficial sobre el partido 731314899 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

Onze Sudeste Alineación oficial del equipo 'Onze Sudeste' en el partido 6 - 4 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Onze Sudeste Alineación oficial del equipo 'Onze Sudeste' en el partido 5 - 2 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onze Sudeste

Goles Goles

  • 103 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passava el minut 20 del matx, quan l'atent Al Hudson va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Després de 22 minuts de partit, Al Hudson igualava per Sudeste en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 38 gràcies a la jugada de Paco Borbón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Sudeste va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marek Heinze des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Paco Borbón de Sudeste va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Nathan Arp va augmentar l'avantatge de Sudeste a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Sansó va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 65. En Paco Borbón va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Michal Kasanický va entorpir al marcador d'en Oinatz Eskutza per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Wiltinho Rocha, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

waltrapas SAD

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Christian Mainardi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 14, Cristian Ramaşcanu va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Pablo Guitart, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats de waltrapas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Luis Ángel Cosín va anotar el 6 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del waltrapas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ioan Stoica va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Pablo Guitart va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Czesław Szteliga.