Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314791

Amistoso (Int., RC) 731314791 Información oficial sobre el partido 731314791 en Hattrick

08.05.2024 17:25:00

T.O.S. Cane Alineación oficial del equipo 'T.O.S. Cane' en el partido 0 - 5 Kiepski Klub Alineación oficial del equipo 'Kiepski Klub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
T.O.S. Cane Alineación oficial del equipo 'T.O.S. Cane' en el partido 2 - 0 Kiepski Klub Alineación oficial del equipo 'Kiepski Klub' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T.O.S. Cane

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Charif Mahfoud Filali va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egidius Balentien de Toscane la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kiepski Klub

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Christoph Sonnenberg-Lippert de Kiepski va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Manuel Capus va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jarne Lavrijssen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kiepski eren letals, i Michael Rudolf Hatterwüsting va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Jarne Lavrijssen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Manuel Capus va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kiepski, Cande Lazarev, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kiepski va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cande Lazarev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 28 minuts, el Kiepski va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Michał Trefon va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cande Lazarev de Kiepski va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.