Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314380

Amistoso (Int., RC) 731314380 Información oficial sobre el partido 731314380 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Ardales F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardales F.C.' en el partido 5 - 4 Samerignac Alineación oficial del equipo 'Samerignac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ardales F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardales F.C.' en el partido 3 - 3 Samerignac Alineación oficial del equipo 'Samerignac' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ardales F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ardales. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Onat Gazan xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Després de 37 minuts de partit, Onat Gazan igualava per Ardales en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ardales contenien la respiració mentre en Onat Gazan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Onat Gazan va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Carlos Saúl Monreal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Ardales.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Efthimis Giftidis va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arnauld Bussy al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Frank Dryden va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Frank Dryden gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arnauld Bussy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Plafky de Ardales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Plafky va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Ardales va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Samerignac

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): George Rømer va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Samerignac va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Niko Rautioaho, amb un xut sec des de la dreta.
  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Samerignac van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 56 quan Javier Cerrageria sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Javier Cerrageria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Máximo Yamur de Samerignac va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.