Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314218

Amistoso (Int.) 731314218 Información oficial sobre el partido 731314218 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

ViejoPodenco Alineación oficial del equipo 'ViejoPodenco' en el partido 0 - 9 NK Gornji Zamet Alineación oficial del equipo 'NK Gornji Zamet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ViejoPodenco Alineación oficial del equipo 'ViejoPodenco' en el partido 0 - 2 NK Gornji Zamet Alineación oficial del equipo 'NK Gornji Zamet' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ViejoPodenco

NK Gornji Zamet

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hans-Friederich Klaffke va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Gornji per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 16. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Julien Primeau. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de 林 (Lin) 聪宾 (Congbin) va acabar en una passada genial cap al jugador de Gornji 蒋 (Jiang) 双铨 (Shuangquan), que va marcar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Elton Fuery des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gornji augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Elton Fuery es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Gornji va aconseguir el 0 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Filippo Dirminti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mehrdad Enayat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Gornji va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Filippo Dirminti, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el Gornji va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mehrdad Enayat, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 8.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Julien Primeau de Gornji va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 9 per als visitants al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, 林 (Lin) 聪宾 (Congbin) es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Elton Fuery de Gornji va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gornji a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 林 (Lin) 聪宾 (Congbin) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ondrej Červík.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ondrej Červík va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Gornji va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.