Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313872

Amistoso 731313872 Información oficial sobre el partido 731313872 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

pisicutos Alineación oficial del equipo 'pisicutos' en el partido 3 - 6 JSA CD Alineación oficial del equipo 'JSA CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pisicutos Alineación oficial del equipo 'pisicutos' en el partido 1 - 4 JSA CD Alineación oficial del equipo 'JSA CD' en el partido
Tiene suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pisicutos

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gencay Vicdan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Raimund Puhlmann va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): El jugador 游 (You) 健鸣 (Jianming) de pisicutos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 6 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Raimund Puhlmann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pisicutos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

JSA CD

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): JSA van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 39 quan Lionel Mclean sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 en Kevin Ciaurriz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): László Hara va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a JSA.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Lionel Mclean va augmentar l'avantatge de JSA a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Boniface Kashweka va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Konstantin Schweiger va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 74 de joc. Cezary Maciejaszek es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 6. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 3 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lars Helge Hukset va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a László Hara sol davant la porteria al minut 16, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en László Hara va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Boniface Kashweka va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fabrizio Ramero va estar atent i va desviar la pilota a córner.