Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313771

Amistoso (Int.) 731313771 Información oficial sobre el partido 731313771 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido 5 - 1 AC Terne IT Alineación oficial del equipo 'AC Terne IT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido 4 - 0 AC Terne IT Alineación oficial del equipo 'AC Terne IT' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valldeflors

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Max Lessel va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): valldeflors va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 36 Pedro Portoneria va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rasmus Steinsland era molt més ràpid que el defensa Girolamo Anselmi. Al minut 57, el jugador de valldeflors va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de valldeflors a 4 - 1. Clement Sturn va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Daniel Fernández, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): valldeflors per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Daniel Fernández va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el valldeflors va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francisco de la Cruz no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Alvise Leccese de valldeflors va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Daniel Fernández gairebé va marcar per a valldeflors des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pedro Portoneria una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Barnabas Mwachofi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del valldeflors van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gilles Lacoste, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clement Sturn de valldeflors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AC Terne IT

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Claudio Di Maio sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 22 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 24, un contraatac del Terne no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Vincenzo Larini perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Terne, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Gigio Tognacca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gastone Cino de Terne es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claudio Di Maio de Terne va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.