Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313609

Amistoso (Int., RC) 731313609 Información oficial sobre el partido 731313609 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

FC Curtici 95' Alineación oficial del equipo 'FC Curtici 95'' en el partido 0 - 6 Isonkyrön Pallo Alineación oficial del equipo 'Isonkyrön Pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Curtici 95' Alineación oficial del equipo 'FC Curtici 95'' en el partido 1 - 7 Isonkyrön Pallo Alineación oficial del equipo 'Isonkyrön Pallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Curtici 95'

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dan Gafar quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Aurelian Dumitreasa no oblidarà el que li va passar durant el minut 86. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Isonkyrön Pallo

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Kevin 'Rat' Bäumler va posar els visitants Isonkyrön per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Isonkyrön va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hannes Vool, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Kevin 'Rat' Bäumler des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Herman Bugge, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Isonkyrön sempre confia amb les genialitats d'en Vittorio Gaudiano; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 5.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Antipas Papafroulis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 0 - 6 per a Isonkyrön.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Herman Bugge al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Herman Bugge es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Riku 'Ricecows' Kohonen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): Kevin 'Rat' Bäumler hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Santtu 'Kaki' Kaarakainen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Hannes Vool de Isonkyrön va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.