Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313044

Amistoso (Int.) 731313044 Información oficial sobre el partido 731313044 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Olympique Lillois 2017 Alineación oficial del equipo 'Olympique Lillois 2017' en el partido 0 - 1 KNOCHENBRECHER F.S.C. Alineación oficial del equipo 'KNOCHENBRECHER  F.S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympique Lillois 2017 Alineación oficial del equipo 'Olympique Lillois 2017' en el partido 1 - 0 KNOCHENBRECHER F.S.C. Alineación oficial del equipo 'KNOCHENBRECHER  F.S.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Lillois 2017

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dante Bongo Lumengu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Frans Damsbo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pierre-Adrien Hémery després que el jugador de Lille li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frans Damsbo de Lille va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frans Damsbo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Lille va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

KNOCHENBRECHER F.S.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Matias Eskerod de F.S.C. va fer un bon esprint per escapar-se de Yannick Mougin i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mathias Grünebach va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en István Milán, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hugo van Bebber es va quedar sol davant del porter, al minut 60. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el F.S.C. va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Filip Jojić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.