Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731312563

Amistoso (Int.) 731312563 Información oficial sobre el partido 731312563 en Hattrick

08.05.2024 20:00:00

Tuomaanniemi FF Alineación oficial del equipo 'Tuomaanniemi FF' en el partido 3 - 4 Namek FC Alineación oficial del equipo 'Namek FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tuomaanniemi FF Alineación oficial del equipo 'Tuomaanniemi FF' en el partido 2 - 1 Namek FC Alineación oficial del equipo 'Namek FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 6,0 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuomaanniemi FF

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Corria el minut 40, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tuomaanniemi s'avançava en el marcador després que en Gonzalo Olivares xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Tuomaanniemi va agafar avantatge al minut 43 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gonzalo Olivares fent així el 2 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Tuomaanniemi s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Petter Bernhardsson per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Jimmy Guzmán del Tuomaanniemi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Petter Bernhardsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Hamza Poturak de Tuomaanniemi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Namek FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Txomin 'El Chileno' Van Dijk va treure un córner llarg cap al segon pal que en Orlando Aguirre, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 43. L'anotador per Namek va ser Marcos Del Rosario Reyes, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hakan Gutjahr.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 90 una excel·lent centrada de Samuel Orbenes va arribar a Kuno Cordova, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Namek va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Txomin 'El Chileno' Van Dijk va anar a parar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Namek Orlando Aguirre quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Esteban Riffo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Namek va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hakan Gutjahr es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kuno Cordova es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.