Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731312435

Amistoso 731312435 Información oficial sobre el partido 731312435 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Compos United F.C Alineación oficial del equipo 'Compos United F.C ' en el partido 4 - 2 Moules C.F Alineación oficial del equipo 'Moules C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Compos United F.C Alineación oficial del equipo 'Compos United F.C ' en el partido 7 - 1 Moules C.F Alineación oficial del equipo 'Moules C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Compos United F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Compos, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Julià Alabort per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Compos equilibrava la balança al minut 81. En Manuel Casabuena, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Compos prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Manuel Casabuena va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Vlad Aioniţoaie va augmentar l'avantatge de Compos a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Compos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Casabuena va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Armando Mazzucchelli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Riek Feest va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Armando Mazzucchelli de Compos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Moules C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Santi Sánchez Gil va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Basil Vankemmel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Joran Verbraeken quasi aconsegueix empatar per Moules al minut 4, però Enrique Barrero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Aggelos Koulouris va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joran Verbraeken.