Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731312171

Amistoso 731312171 Información oficial sobre el partido 731312171 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

FC Maui the Island Alineación oficial del equipo 'FC Maui the Island' en el partido 3 - 5 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Maui the Island Alineación oficial del equipo 'FC Maui the Island' en el partido 0 - 6 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
Tiene bastante suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Maui the Island

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): En Myonggil Nang va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Jakub Kapounek la va convertir en gol amb un remat de cap en Bohumil Gergel tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 19 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Island per la dreta va donar com a resultat un gol de Willy Wanderer al minut 73 que reduïa la distància a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7, Willy Wanderer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vitali Schermutzki va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vladimir Dimov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lindy Enghoff estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Island sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lindy Enghoff, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

FC LUD

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Bohumír Vachta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Erich Strähle que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bohumír Vachta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a LUD.
  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gergin Georgiev sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 59 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Erich Strähle va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a LUD.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Oleksii Yusupov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Velimir Golik, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Juvenal Graça quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Blahoslav Palásek, però la pilota va topar amb el travesser.