Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731312068

Amistoso (Int.) 731312068 Información oficial sobre el partido 731312068 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

MARTÍ F.C. Alineación oficial del equipo 'MARTÍ F.C.' en el partido 5 - 1 Mynclub Alineación oficial del equipo 'Mynclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MARTÍ F.C. Alineación oficial del equipo 'MARTÍ F.C.' en el partido 6 - 0 Mynclub Alineación oficial del equipo 'Mynclub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARTÍ F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. MARTÍ s'avançava en el marcador després que en Eugèni Mayola xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Víctor Caifero es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MARTÍ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fabiano Warick va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Fabiano Warick va incrementar l'avantatge de MARTÍ amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): MARTÍ va augmentar la diferència quan Felipe García no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Carlos García-Drake va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Angelo Dettori, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Mingo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Alcaina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Luis Martínez Lapuente de MARTÍ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Mynclub

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Keoki Natua va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 1 per a Mynclub.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ognjen Stojanović van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Manuel Mingo a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.