Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311985

Amistoso (Int.) 731311985 Información oficial sobre el partido 731311985 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Neutrinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Neutrinos F.C.' en el partido 4 - 1 Bence All Star Alineación oficial del equipo 'Bence All Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neutrinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Neutrinos F.C.' en el partido 2 - 0 Bence All Star Alineación oficial del equipo 'Bence All Star' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neutrinos F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bence. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gwennaël Marguin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Neutrinos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 7.
  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ismael Ferràs de Neutrinos aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Gwennaël Marguin va augmentar l'avantatge de Neutrinos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Als 85 minuts, Robin Malmlius va ampliar l'avantatge de Neutrinos amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 el Neutrinos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francisco Ortiz Díaz no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dominic Power. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): 佑太郎 (Yutaro) 山田 (Yamada) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de András Stark va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 佑太郎 (Yutaro) 山田 (Yamada).

Bence All Star

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En József Borza va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sándor Bolla de Bence va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Munerati de Bence amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.