Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311599

Amistoso (Int.) 731311599 Información oficial sobre el partido 731311599 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Levendaal Alineación oficial del equipo 'Levendaal' en el partido 1 - 4 Bending Unit 22 Alineación oficial del equipo 'Bending Unit 22' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Levendaal Alineación oficial del equipo 'Levendaal' en el partido 1 - 3 Bending Unit 22 Alineación oficial del equipo 'Bending Unit 22' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levendaal

Goles Goles

  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Paco Galdo va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Levendaal: 1 a 4 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Dragoş Ion va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Levendaal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Bursuk de Levendaal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bending Unit 22

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Filip Radojčić que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bending.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Bending va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jan Petrůj va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Bending va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Filip Liszka, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Bending va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fabián Camacho.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jan Petrůj quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Filip Liszka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Valiente Caballer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Filip Liszka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eleazar Cáceres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timo Lampela de Bending la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.