Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311551

Amistoso (RC) 731311551 Información oficial sobre el partido 731311551 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Diablillos99 FC Alineación oficial del equipo 'Diablillos99 FC' en el partido 2 - 1 Arcosur Rabbits Alineación oficial del equipo 'Arcosur Rabbits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Diablillos99 FC Alineación oficial del equipo 'Diablillos99 FC' en el partido 4 - 1 Arcosur Rabbits Alineación oficial del equipo 'Arcosur Rabbits' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diablillos99 FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Gary Brotherston va donar a Diablillos99 un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ernesto Vogelaar de Diablillos99 aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ibrahim Mwela de Diablillos99 va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bronislav Surmachevskyi que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Ernesto Vogelaar va fallar un penal al minut 69.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Vogelaar de Diablillos99 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Arcosur Rabbits

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Arcosur van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Serafín Boira va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adrián Rodríguez Mazo va entorpir al marcador d'en Nataniel Ciya per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Serafín Boira quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El Arcosur creava perill des de la dreta al minut 91, però en Esteban Villa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Roy Füglistahler desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Rodríguez Mazo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.