Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311539

Amistoso (Int., RC) 731311539 Información oficial sobre el partido 731311539 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

radio młodych bandytów Alineación oficial del equipo 'radio młodych bandytów' en el partido 2 - 6 GRIFONE CFC Alineación oficial del equipo 'GRIFONE CFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
radio młodych bandytów Alineación oficial del equipo 'radio młodych bandytów' en el partido 0 - 2 GRIFONE CFC Alineación oficial del equipo 'GRIFONE CFC' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

radio młodych bandytów

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): rammstein va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Remigiusz Drygalski la va transformar en el 1 - 0.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el rammstein va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Remigiusz Drygalski aconseguint el 2 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Konrad Rand de rammstein va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

GRIFONE CFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de GRIFONE. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Donato Falchi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 25, Mirko Simbeni va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alessandro Armati que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): Mateusz Rand va deixar patent la seva inexperiència al minut 40, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Alessandro Armati va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 3 per a GRIFONE.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, GRIFONE va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Iulian Sâmboan, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Sebastien Käner va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 5.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Alessandro Armati va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 6 per a GRIFONE.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iulian Sâmboan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Donato Falchi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GRIFONE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alessandro Armati va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Iulian Sâmboan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maciej Kozera, però la pilota va topar amb el travesser.