Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311148

Amistoso (Int.) 731311148 Información oficial sobre el partido 731311148 en Hattrick

08.05.2024 23:15:00

Izar Gorria Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Izar Gorria Athletic Club' en el partido 2 - 1 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Izar Gorria Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Izar Gorria Athletic Club' en el partido 2 - 1 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izar Gorria Athletic Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Carmelo Pecorelli va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Michele Duval, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antonio Dorca s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Paweł Bukowski, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Michele Duval va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Stipan Bojo que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tero-Pekka Oravuo de Athletic es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

cleruccio's sons

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): cleruccios van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 84 quan Adolfo García Palacios sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Elosu per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 64, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Lodares de cleruccios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.