Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311011

Amistoso 731311011 Información oficial sobre el partido 731311011 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

sabi-duria Alineación oficial del equipo 'sabi-duria' en el partido 0 - 6 Epica Juve Alineación oficial del equipo 'Epica Juve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sabi-duria Alineación oficial del equipo 'sabi-duria' en el partido 0 - 5 Epica Juve Alineación oficial del equipo 'Epica Juve' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sabi-duria

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El sabi-duria va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Ervín Šisler va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21 en 葉 (Yip) 初朋 (Chupeng) va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Epica Juve

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tevin Ishmael es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Epica. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Daniel Gunnink xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Emil Babula va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a Epica.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Tevin Ishmael de Epica va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marek Łodej de Epica l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 43 de partit.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Epica va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Borna Fakhravar va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Adriano Troisi de Epica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sjakie Rekers es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emil Babula de Epica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Daniel Gunnink de Epica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.