Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310925

Amistoso (Int.) 731310925 Información oficial sobre el partido 731310925 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 1 - 4 FCM Prodeftiki Alineación oficial del equipo 'FCM Prodeftiki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 3 - 5 FCM Prodeftiki Alineación oficial del equipo 'FCM Prodeftiki' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,2 % 74,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRAKASO ESCOLAR

Goles Goles

  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): Una falta al minut 39 va proporcionar un lliure directe al FRAKASO. Sante Peccia va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): FRAKASO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dan Ghiran va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Attila Alexa.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Salvador Revilla va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FRAKASO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): FRAKASO va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manolo Dolarea va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Attila Alexa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

FCM Prodeftiki

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Máté Kürthy de Prodeftiki va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Prodeftiki prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Máté Kürthy.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mykolojus Krikščiukas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bogdan Ciută, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Prodeftiki van sortir al contraatac al minut 28, però Efe Can Tuskan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dan Drăgănescu de Prodeftiki es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.