Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310908

Amistoso (Int.) 731310908 Información oficial sobre el partido 731310908 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Coma-Ruga CF Alineación oficial del equipo 'Coma-Ruga CF' en el partido 0 - 6 Tukulito Zakayama Alineación oficial del equipo 'Tukulito Zakayama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Coma-Ruga CF Alineación oficial del equipo 'Coma-Ruga CF' en el partido 0 - 4 Tukulito Zakayama Alineación oficial del equipo 'Tukulito Zakayama' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coma-Ruga CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wojciech Niebrzegowski de Coma-Ruga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tukulito Zakayama

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Tukulito va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andrija Petrašinović, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, János Szabados va augmentar l'avantatge de Tukulito a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 和輝 (Kazuki) 西原 (Nishihara) de Tukulito va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Botond Balázs va augmentar l'avantatge de Tukulito a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Tukulito l'avantatge per 0 - 5. Yağmur Arıçel en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Andrija Petrašinović de Tukulito va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Yağmur Arıçel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tukulito va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Fabrizio Mozzillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.