Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310903

Amistoso 731310903 Información oficial sobre el partido 731310903 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Comando Paxariños FC Alineación oficial del equipo 'Comando Paxariños FC' en el partido 2 - 1 ShushuPam Alineación oficial del equipo 'ShushuPam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comando Paxariños FC Alineación oficial del equipo 'Comando Paxariños FC' en el partido 2 - 0 ShushuPam Alineación oficial del equipo 'ShushuPam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comando Paxariños FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Francesc Xavier Sánchez Bueno de Paxariños, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 81 gràcies a la jugada de Javier Requesens, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Giuliano Piazzo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Paxariños.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Ariff Rahimi gairebé va marcar per a Paxariños des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nacho Icart va rematar alt.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dimitar Andreev al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francesc Xavier Sánchez Bueno va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Paxariños va estar a punt de marcar quan Adrian Amihăiesei va fer una passada impressionant a Ariff Rahimi, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Nacho Icart es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

ShushuPam

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Florentin Cenan que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): ShushuPam van sortir al contraatac al minut 15, però Nicolás Battaglini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Martínez de Porras de ShushuPam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.