Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310697

Amistoso (Int.) 731310697 Información oficial sobre el partido 731310697 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

SPORTING LIBERTAS Alineación oficial del equipo 'SPORTING LIBERTAS' en el partido 1 - 8 Dorrón FC Alineación oficial del equipo 'Dorrón FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPORTING LIBERTAS Alineación oficial del equipo 'SPORTING LIBERTAS' en el partido 1 - 3 Dorrón FC Alineación oficial del equipo 'Dorrón FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING LIBERTAS

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 67 de partit i el marcador es posà 1 - 5 quan en Gilberto Falsone, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el SPORTING a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Franco Tafuro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Gian Franco Ghitti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al 33, Gastone Bitossi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Javier Puente. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SPORTING, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Gian Domenico Zanola va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Norberto Burzachechi de SPORTING va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dorrón FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Aurelian Necea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Marc Vidal va augmentar l'avantatge de Dorrón a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Dorrón va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Leonardo Lecona.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Dolkiti Nabazkoze des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Paco Medina Figueroa de Dorrón va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Vicens Baró va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 6 per a Dorrón.
  • 135 Minuto 80 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Marc Vidal va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 7. L'experiència és un grau!
  • 185 Minuto 93 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aurelian Necea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 8 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vicens Baró va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Medina Figueroa.