Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310613

Amistoso (Int.) 731310613 Información oficial sobre el partido 731310613 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

BSC_Mradie Alineación oficial del equipo 'BSC_Mradie' en el partido 4 - 0 Quartier Saint Blaise Alineación oficial del equipo 'Quartier Saint Blaise' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BSC_Mradie Alineación oficial del equipo 'BSC_Mradie' en el partido 4 - 1 Quartier Saint Blaise Alineación oficial del equipo 'Quartier Saint Blaise' en el partido
Tiene un resultado normal 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC_Mradie

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mradie contenien la respiració mentre en Joanny Guinet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Mradie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Milaim Meilick des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Milaim Meilick es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Milaim Meilick va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mradie, Justus Joster, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Terry Bohnstedt de Mradie no va ser gol per ben poc.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Mradie per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Nicolas Nodin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Nodin de Mradie es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Quartier Saint Blaise

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Zawadowicz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Hareth Khalfan va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Romaric Dubut va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Norbert Bălăşcan, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Cem Hakan Paki, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.